A világot jelentő deszkák - a snowboard kultúrája szigorúan szubjektív alapon

We Ride Snowboard

We Ride Snowboard

A magyar snowboard film

2015. szeptember 24. - Topolay Gábor

het-ev-hidegben.jpgLáttál már snowboardost a Lánchídon? Logikai ellentmondásnak tűnhet a cím, de a dolog tényleg létezik. 

Hambalkó Bálint vezetésével kerek hét évig forgattak és gyűjtötték az anyagot, mire összeállt a Hét Év Hidegben teljes anyaga. Tizenhat magyar deszkás fél órába tömörítve.

 

A Hét Év Hidegben a nagy snowboard filmek minden kellékével rendelkezik: hol vagány, hol fennkölt zene, bevágások nagy esésekről, az ugrásokra való rákészülésről, közelik, totálok, magvas gondolatok és rengeteg hó. 

Nyilván, ahol háromezer méteres hegyeket látsz, ott a felvétel nem az országban készült, de külön kiemelném a Budapest közterületein felvett, nyilván főként freestyle jeleneteket. Meg különben is, snowboard videóban ritkán beszélnek magyarul.

A bejegyzés trackback címe:

https://weride.blog.hu/api/trackback/id/tr597818646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása