A világot jelentő deszkák - a snowboard kultúrája szigorúan szubjektív alapon

We Ride Snowboard

We Ride Snowboard

Faceboard - 15-10-25

2015. október 27. - Topolay Gábor

Megkésve bár, de törve nem! Az időhiányba belefulladó bloggerek örök mentsége a késedelemre. Plusz ugye a múlt hét még holnap is múlt hét lesz, képet a netről eltüntetni nem lehet, meg úgy amúgy is, jobb kedd koradélután, az ebéd utáni pilledésben agyatlan tartalmakat nézegetni, mint vasárnap vagy hétfő éjjel. Nézzük hát a heti termést. 

Néhány kép: 

Gigi Rüf otthon, az osztrák Voralbergben készítette az alábbi képet. Voralberg Ausztria legnyugatibb tartománya, mélyen fekszik bent az Alpokban, tele is van pályákkal. Csak hogy irigykedjünk, Voralberg Damüls nevű pályáján évente átlagosan 930 centi hó esik. 

 

Sebastien Toutant a svájci Saas-Fee melletti lejtőkön élvezi magát össze-vissza a látványtól. Aranyos, hogy a Wikipédia szerint Saas-Fee területének 83,6 %-a unproductive land, azaz terméketlen terület. Pedig ilyen képeket lehet rajta termelni...

 

Mark McMorris még a múlt héten is In Motion c. filmjét nyomatta nagy erőkkel. Tudom, hogy ezek a képek mindig csalnak, de akkor is monumentális látvány. 

 

Tyler Nicholson pedig egyszerűen csak kapja be, amiért előtte van ez a lejtő, alatta egy agyontankolt szán, dolga meg nincs semmi.

 

Scotty James épp gyakorlás közben pihen meg, hogy a félcső aljában betoljon egy mogyorókrémes szendót. 

 

Niklas Mattsson Trysilből jelentkezik be. Trysil egy 3000 km2-es norvég tartományi önkormányzat, lakossága mindösszesen 7000 fő, központja pedig egy összesen 2250 fős falu, Innbygda. Mindez azért van, mert a terület nagy részét ormótlan nagy hegyek takarják, ahol ember nem, a deszkás viszont jól megél.

 

És néhány vidi:

Ez az egyik legjobb vidi, amit valaha láttam. Sebastien Toutant-tól loptuk ezt is, épp a levegőben ütközik össze edzőpajtijával, Maxence Parrot-val. Azért megér egy misét, hogy ugyan koccannak, mindketten deszkára érkeznek és rajta is maradnak azon.

 

Itt pedig nézzük meg Maxence Parrot-tól a fenti videó jobban sikerült változatát, ahol az ugrások zavartalanok. 

 

Roope Tonteri a Stubai gleccser egy parkjában gyakorol.

 

Taylor Gold pedig az előszezon friss, foltos haván, egy random összetákolt pályán bohóckodik. Igazából ezt bárhol, egy minimális lejtőn is össze lehet dobni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://weride.blog.hu/api/trackback/id/tr388025890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása