A világot jelentő deszkák - a snowboard kultúrája szigorúan szubjektív alapon

We Ride Snowboard

We Ride Snowboard

Külvárosi filmajánló

2015. szeptember 30. - Topolay Gábor

burton-presents.jpgNem várt módon ismét a Burton Presents sorozat kerül előtérbe: ezúttal két fiatal versenyző, Ethan Deiss és Zak Hale mutat be egész ihletett trükköket. A Burton amúgy is híres arról, hogy önti a pénzt a havas látványorgiába, két ilyen tapasztalt deszkással pedig, akiket nem foglalkoztat, ha lábukat törik két korlát között, magas színvonalú szórakoztatásra képesek.

 

Örömhír egyébiránt, hogy kezdjük utolérni magunkat, a videót ugyanis tegnap dobta ki a Burton. Megszokott minőség, megszokott lazaság és megszokott deszkafétis.

A geekfejű Ethan Deiss Wisconsinban született. A Nagy Tavak környéke nyilván nem változatos domborzatáról ismert, az ottani deszkások sík terepen tanultak csúszni. Ha megnézzük Ethan mutatványait, nem tűnik lehetetlennek a dolog.

ethan-deiss.jpg

Zak Hale szereplésével már több filmről posztoltunk, elegáns, stílusos, nincs tériszonya, meg úgy egyáltalán semmitől sincs iszonya, ami havas vagy lejtős.

zak-hale-2.jpg

Bátran ajánljuk hát a fenti nyolc percet, nagy állatkodás; ez az egyetlen ok, amiért nagyvárosba is szükséges télen a hó.

A bejegyzés trackback címe:

https://weride.blog.hu/api/trackback/id/tr867871114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása